Pos. 14’00.180N 034’56.469W

De nacht is wat onstuimig verlopen. Een mooie wind dat wel maar door de kruiszeeën werd de boot van kant tot kant geslingerd. Net als gisterennacht hebben we zij aan zij met de Atropos gezeild. Een Japans vissersschip is op een gegeven moment tussen ons in gevaren. Geen reden voor paniek maar wel even de aandacht erbij gehad.
Het opkomen van de zon was prachtig. Door het gebrek aan slaap in de nacht, hebben we in de ochtend de slaapschuld weggewerkt.
De wind minderde gedurende de ochtend in kracht. De Atropos opperde om de genakker de mast in te hijsen. Inmiddels was de wind rond de tien knopen, perfect voor de lichtweerzeilen. Tot aan de schemering hebben we de genakker in de top gehad. Buiten in de kuip met zijn alle pannenkoeken eten met voor de boeg de ondergaande zon, kan het beter?
We gaan ons opmaken voor een sterrenshow. Kennelijk zijn er de aankomende week diverse vallende sterren te zien op de oceaan. We zijn benieuwd!

Groetjes van de Hera-crew

Afstand afgelegd; 713 NM
Afstand te gaan; 1201 NM

Een gedachte over “Pos. 14’00.180N 034’56.469W”

  1. En alweer hebben we héél erg genoten van een mooi verhaal. Prachtig hoor om jullie ervaringen op deze manier te kunnen volgen! Hartelijke groetjes van Jan en Ingrid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s