Pos. 14’41.520N 032’58.448W

Wederom een rustige nacht achter ons gelaten met de Atropos aan ons bakboordzijde. Voor de nacht even met David de koersen doorgesproken, zo konden we parallel aan elkaars zijde blijven zonder te veel bijsturen. De stuurautomaten deden het werk.
In de ochtend weer wat laat ontbeten en na het ontbijt/brunch de jongens aan het schoolwerk gezet. Toch verwonderlijk dat jochies van acht jaar, lichtjaren in een schommelende boot kunnen gamen en druk zijn met ander tijdverdrijf maar als het op schoolwerk aankomt binnen een kwartier ‘zeeziek’ kunnen zijn.
Na de voorbereidingen voor het avondeten, zijn we van koers verandert. De Atropos heeft een weerman aan de wal die zij kunnen contacten en deze melde dat de wind op onze breedtegraad flink gaat minderen. Zuidelijk zou de wind in kracht hetzelfde blijven.
Nu we bijna op het punt zijn aangekomen om weer westwaarts te gaan, zien we de Zouterik op de AIS. Wel zo gezellig. Thom helemaal door het dak, er zit een hottie van twaalf aan boord.
Kipsaté met groente en rijst stond op het menu. En na het eten, zijn we allemaal even onder de dekdouche gaan staan. Met deze zeegang best een uitdaging maar we zijn weer fris en fruitig.
Alles gaat goed aan boord. We staan trouwens versteld van de aantallen Japanse! vissersboten hier in de omgeving.
Groetjes van de Hera-crew

Afstand afgelegd;575 NM
Afstand te gaan;1317 NM

Een gedachte over “Pos. 14’41.520N 032’58.448W”

  1. Super gaaf weer. Ook is leuk en een ervaring erbij: de schommelende douche. Maak je normaal niet mee. Groetjes en knuffel van ons. 🤗😘😘😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s