Dit is de vaste bemanning van de Hera.

Van klein naar groot……

Sven, 7 jaar en zeilt al vanaf z’n luiertijd. Is continu in de weer met de lijnen en touwen van de boot. Wil overal bij betrokken worden en is graag het ‘baasje’ over het schip. Zeilt graag met zijn broer in hun Optimist. Sven zit in groep 4 als we naar het zuiden vertrekken.

 

Thom, 9 jaar en zeilt net als zijn jongere broertje, vanaf jonge leeftijd. Thom is heerlijk in zijn element als andere mensen het naar de zin hebben. Is zo nu en dan achter het roer te vinden maar is meer met zijn directe omgeving bezig. Thom doet de 7e groep aan boord van de Hera.

Lonneke, blijvend 39 jaar. Heeft in haar kinderjaren met haar vader geregeld in een BM gezeild. De liefde voor het zeilen is, nadat ze Maurijn had ontmoet meer gegroeid. Nu trotseert ze de woeste baren van de Noordzee. Deinst niet terug voor een hondenwacht maar is meer te porren voor een bikini dan een Musto MPX .

 

Maurijn, 39 lentes. Werd door zijn opa vaak meegenomen in een kleine kajuitzeilboot. Heeft op jonge leeftijd leren zeilen in een Middelandse zeejol, toppers, lasers en valken. Samen met het jonge gezin, verkende hij de Friese meren. Na verschillende zeetochten is het tijd om het ruimere sop te kiezen.